2009. december 11., péntek

Turné 4. nap és ismét Toftlundban

Reggel megérkeztünk Arhus-ba. Az eső szakadt és mindenki hulla fáradt volt. Kicsit flangáltunk a városba. Egy forró csoki, egy rossz Mekdonáld menü (nem volt nálam több pénz). Aztán heverésztünk a diákház nevezetű szorakozóhely, személyzetnek fenntartott szobában. Este 8-kor kezdett az első csapat. Főleg régi diákok jöttek megnézni a koncertet. A koncert második felére megérkezett a színész csoport is. Na ők már virnyogtak megállás nélkül. :)
Szuper koncertet csináltunk, szuper hangzással.

Péntek hajnali 3-ra értünk haza, ekkor még pakolászni kellett a motyót és csak eztán tudtunk aludni menni.

Szombat este lesz a végső koncertunk a családnak, meg a helyieknek. Minden lesz, ami kell. Biztos vagyok abban, hogy a legjobbját fogja adni mindenki.

Mai teendőim. Összepakolni és feladni postán azokat a dolgokat, amiket nem akarok a repülőre felvinni: pl vállról indítható rakéra meg repesz gránát.

Aztán a pénzügy az, ami feladja a leckét. Nincs se eurom, se koronám majd váltogatni kell, meg felvenni autómatából, csak még azt nem tudom, hogy mennyit?

Hamburgi vonattól taxizni szeretnék a reptérre, arra is kell kp, aztán nem tudom a csomagom milyen nehéz, kell e túlsúlyt fizetni stb...
Biztos nem lesz gond, csak mikor még nem lát mindent előre az ember, hajlamos túlaggódni a dolgokat.

Na nekiesek a pakolásnak!
Még holnapról írok, aztán várhatóan már csak otthonról.

3 megjegyzés:

  1. Szerintem a legtöbb helyen fogsz tudni kártyával fizetni. Pl. a túlsúlydíjat, ha lesz... Eurót meg nem baj, ha sokat váltasz, nem vész kárba.

    Sör mikor? :)

    VálaszTörlés
  2. Összepakolásztam. Nem lesz túlsúly.

    Sör mikor? Bármikor! :)

    dév

    VálaszTörlés
  3. Na ezt akkor majd még megbeszéljük... :)
    Jó utat haza. (Mikor ezt olvasod, gondolom már itthon leszel.)

    VálaszTörlés