2009. szeptember 4., péntek

4. hét. péntek: Ma szerzetes leszek

Időjárás jelentés Toftlundból.
Az eső ma is vízszintesen ömlik a széltől. Már egy hete hasonló időket élünk itt. Olyan 15 fok lehet most.

Toftlund by night
Ez a mai játék neve. Kowbojosat fogunk játszani a városban. Kirabolunk egy bankot, meg hasonlók lesznek. A részleteket nem tudom. :D Már csak az a kérdés áll e a program, ha szakad az eső (a net azt mondja, hogy bizony fog)?

Mivel átaludtam a közös estét, mikor beosztották, hogy ki milyen kupacban játszik, így gyorsan ki kellett valamit találnom.

Voltak az indiánok. Most semmi kedvem tollakkal a fejemen, kimázolt pofával esőtáncot járni a közeli tisztáson.
Voltak a rosszfiúk, akik nyilván kirabolják a bankot és meghágják a könnyűvérű lányokat... hmm ez csábító. De valszeg ők le lesznek lőve.

Aztán voltak a jófiúk. Akik védik a gyengéket és őrzik a békét. Nagyjából olyanok ők is mint a rosszfiúk csak a főnökűket serifnek hívják és nem főnöknek. :P
A serif a korlátolt rapper srác lesz, aki már kifejtette nekem, hogy ő korrupt serif lesz és mindenkit lelő, aki nem tejel neki. Hey Én vagyok a serif a gettóbó hey.
S felajánlotta, hogy lehetek a segédje, ha akarok. :)

Namármost a jófiúk üldözik a rosszakat, meg az indiánokat, ha parókát készítenek a telepesek skalpjából. Tehát ők kint fognak rohangászni egymás után. Gondolom.
A szerzetes nem ilyen hülye. A szerzetes szépen elvan az irodájában, kortyolgatja a borocskát és meghallgatja, vígasztalja az eltévedt borjait. Tehát ő nem rohangászik.

Nagyon jó kis rendezvény volt. A fél város be volt öltözve és a boltokban lehetett bulizni. Ez úgy nézett ki, hogy csináltak egy kis helyet a kirakatban és néhány asztal és szék ki volt téve. Volt ingyen kávé és üdítő minden helyen.
A tanáraink minden helyszínen, szalon, bank, kocsma elénekeltek néhány dalt ezzel szórakoztatták az embereket, persze ők is be voltak öltözve.

A rendezvény zárása előtt, volt a végső párbaj a serif és a bandavezér között. Közben szakadt az eső persze. :)
Nekem kellett elbúcsúztatni a halott serifet és becibálni a hulláját a szalonba.

Aztán men meeting volt. Férfi találkozó. Na ez teljesen őrült volt. Húzóra kellett meginni egy Brutality nevű sört, melegen. Aki nem bírta megcsinálni az kiérdemelhette a hét melege címet. Nekem sikerült, nem is volt olyan vészes. Volt aki nagyon nem bírta és koszt csinált.
Közben énekeltünk, üvöltöttünk a zongorista adta a zenét.
Ha nézeteltérés volt valaki között akkor jött a figth to death. Felálltak az asztalra és az veszít, akinek előbb ér a földhöz a háta. Ez elég veszélyesnek nézett ki, a többiek meg igyekeztek megfogni a harcolókat, ha lerepülnek az asztal tetejéről.
Még voltak dolgok, de egy lényeges mondás jut eszembe. Ami a hajón történik, az a hajó titka marad.

2 megjegyzés:

  1. Dév, ilyen idők születtek-e?
    http://www.youtube.com/watch?v=M3fyI1Fb4vk

    VálaszTörlés
  2. Áhh :D a magyar kolisokat nem ér összehasonlítani ezekkel a külföldiekkel. :P

    VálaszTörlés