2009. augusztus 18., kedd

Bevezető hét: Szerda

Reggeli, eligazítás és ritmusos tánc gyakorlattal kezdtünk. Kopácsolni kellett mindenféle tárgyon. Nagyon szórakoztató volt.

Aztán részletesen tovább vezettek minket az iskola minden pontján. Elmondták a szabályokat, szokásokat minden helyen. Nekem nagyon tetszett, hogy mindenben igyekeznek rendet tartani és ezért jó a hangulat és békés mindenki. A szabályok inkább olyanok, hogy ezt így vagy így csináld és nem azt mondják, hogy ezt vagy ezt ne csináld, bár utóbbi is előfordul. Pl drogozásért azonnali elbocsájtás jár, 3 órája van annak még az iskolába, hogy összepakoljon, akit ilyenen rajta kapnak.
A kurzus beosztását még hétfőn megkaptuk. Tele van programmal, tennivalóval. A berlini tanulmányi út a kurzus közepén lesz. Aztán következik a második része a kurzusnak. Itt már több szereplés lesz és feladat. Biztos nem lesz idő unatkozni.
Az órarend is megvan már. Vannak fő tantárgyak és vannak választhatóak. Minden délelőtt valami fő tárgy van és délután a választható. 7 órát kellett választhatóból felvenni. Ezek kb ilyenek: táncolás, színjátszás, énekkar, hangtechnikázás/rádiózás, írás, hangszeres oktatás, filmezés.
Szóval minden napra van valami.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése