2009. augusztus 19., szerda

Bevezető hét: szombat

Vége a bulinak, mindenki szarul néz ki. Botrány nem volt, szolíd kis táncikolós, iszogatós este volt. Egy valami biztos, minden nemzetre egyformán hat a pia. :)

Most délelőtt fejeződött be egy koncert, három 20-25 körüli fiatal játszott. Elképesztő volt. Kedvenc Jakob-om végig pityeregte a koncertet, annyira megélte a zenét. Azt hiszem ő volt az egyetlen, aki igazán érezte, mi volt az alkotókban, mikor megírták a darabot.
A 2 lány és a fiú már pár napja itt vannak az iskolában. A fiú zongorázik, az egyik lány hegedül a másik meg csellózik. Megkérdeztem mennyit gyakorolnak egy nap. Azt mondták 2-3 órát külön aztán együtt 5-6-ot. Elképesztő mennyiségű munkát ölhettek abba, hogy hibátlanul tudják eljátszani a darabokat. Ők nem vártak instant megoldást, nem vártak egy új technikára, amivel bármit el lehet játszani. Leültek és gyakoroltak kő keményen. Ezt az utat annyira elfelejtik sokan, mindig valami könnyű megoldást keresünk. Legyen feszes a hasa 10 nap alatt, használható nyelvtudás 1 hét alatt és folytathatnám.
Nos megyek dobolok kicsit, nagyon mókás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése